Kontakt

Ønsker du at efter- eller videreuddanne dig sideløbende med dit underviserjob, vil vi opfordre dig til at tage kontakt til GymnasielærerFLEX, så vi kan gennemgå dine muligheder. Skulle der undervejs i dit studieforløb opstå uforudsete udfordringer, kan du altid henvende dig til os, og vi vil arbejde for at finde en løsning, der passer dig.

For at blive en del af GymnasielærerFLEX skal du undervise på en gymnasial uddannelsesinstitution. Du behøver hverken have fastansættelse eller en fuldtidsstilling. Det er gratis og uforpligtende at være tilknyttet GymnasielærerFLEX-ordningen. En tilmelding til GymnasielærerFLEX-tilbuddet er ikke en ansøgning om optagelse på uddannelsen! Du skal søge optagelse til din efteruddannelse gennem Tompladsordningen.

Du bliver tilknyttet GymnasielærerFLEX-ordningen ved at udfylde det skema, du finder i højre side her på hjemmesiden.

Når vi har modtaget dit skema i udfyldt og underskrevet stand, vil vores kontaktperson kontakte dig med henblik på at finde ud af, hvordan vi imødekommer dine uddannelsesønsker. Vores kontaktperson vil fungere som din sparringspartner inden opstart og undervejs i dine studier på AAU.

Du er velkommen til at kontakte Jacques Kloster
Tlf. 9940 9652
E-mail: gymflex@adm.aau.dk