Uddannelsesmuligheder

Uanset om du ønsker at ajourføre dig inden for dit fagområde, tilegne dig faglig undervisningskompetence i et nyt fag eller måske opnå kvalifikationer inden for læring, ledelse og didaktik gennem en masteruddannelse, så udbyder Aalborg Universitet en række forskellige forskningsbaserede uddannelser. Se mere i kassen nedenfor.

Du har mulighed for at tage et sidefag i de gymnasielle fag, vi udbyder, og du kan i stor udstrækning tilrettelægge modulerne, som du har lyst.

Studienævnene for Dansk og Engelsk har dog lavet en standardmodel for at tage sidefaget på deltid gennem  Tompladsordningen. Sidefaget må gerne gennemføres på fuld tid gennem tompladsordningen. Sidefaget skal altså enten følges på fuld tid eller følge standardmodellen, hvis du ønsker en deltidsudgave. Der bliver ikke lavet individuelle forløb. Dette er bl.a. for at sikre, at du ikke kommer i klemme mellem en gammel og en ny studieordning og skal tage ekstra fag for at opfylde kravene i den gældende studieordning.

Standardmodel for Dansk

Standardmodel for Engelsk

Standardmodellen er for dig, der i forvejen har en uddannelse indenfor samme hovedområde. Kombinerer du fag på tværs af hovedområderne humaniora, naturvidenskab, samfundsvidenskab og sundhedsvidenskab, skal din uddannelse i nogle tilfælde forlænges med op til 30 ECTS (svarende til et semester på fuld tid).

Se vores matrix over studietidsforlængelse.

Menu